Türkiye (Son Dakika) Adana'daki kapkaç şüphelisi aynı kıyafeti giyince yakalandı

Adana'daki kapkaç şüphelisi aynı kıyafeti giyince yakalandı

Paylaş
Adana'daki kapkaç şüphelisi aynı kıyafeti giyince yakalandı

Adana’da 2 kişinin telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan şüpheli, tekrar kapkaç yapmak için geldiği iddia edilen mahallede aynı kıyafetle dolaşınca polis ekiplerinin yakın takibi sonucu yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde, farklı tarihlerde Damla Fakıoğlu (25) ve Saadet Oymak’ın (72) elindeki telefonu kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen şüphelinin güvenlik kameralarının görüntülerinden eşkalini belirledi.

AYNI KIYAFETİ GİYİNCE..

Olayların meydana geldiği bölgede çalışma yapan ekipler, daha önce kapkaç yaparken giydiği kıyafetle gezen şüpheli Necati P’yi (19) fark etti. Toros Mahallesi’nde yeniden kapkaç yapmaya hazırlandığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

"PİŞMANIM, CAHİLLİĞİME GELDİ"

Emniyetteki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirilen şüpheli, basın mensuplarının "Neden kapkaç yaptın" sorusuna "Açlıktan. Yeni iş buldum. Çaldıklarımın parasını ödeyeceğim. Pişmanım, cahilliğime geldi." cevabını verdi. Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı