Merkez Adana Öğretmenevi’ne ‘A Sınıfı Hizmet Belgesi'

Adana Öğretmenevi’ne ‘A Sınıfı Hizmet Belgesi'

Paylaş
Adana Öğretmenevi’ne ‘A Sınıfı Hizmet Belgesi'

Adana Öğretmenevi’ne ‘A Sınıfı Hizmet Belgesi'

ADANA,(DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetlemeler sonucu, Adana Öğretmenevi'ne A Sınıfı Hizmet Belgesi verildi. Kurum Müdürü Güven Güvener, bu belgeyi ülke genelinde sadece 6 öğretmenevi ve akşam sanat okuluna verildiğini kaydetti.
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenevi ve akşam sanat okullarının sınıflandırılmasıyla ilgili çalışmalarını tamamladı. Türkiye’deki 190 öğretmenevi ve akşam sanat okulunun denetlenmesi sonrasında 6 kurum A, 31 kurum B, 99 kurum C ve 54 kurum da D Sınıfı Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Adana Başkent, Balıkesir, Diyarbakır, Mersin ile Hakkari Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlükleri, A Hizmet Sınıfı Belgesi alan kurumlar oldu.
‘ADANA İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİŞME’
Konuyla ilgili açıklama yapan Adana Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Güven Güvener, bu belgenin kendileri için büyük bir başarı ve Adana için önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Başarıya giden yolda emeği geçenlere teşekkür eden Güvener, “Pandemi sürecinde yaşadığımız sokağa çıkma kısıtlamaları ve alınan tedbirler nedeniyle umuma açık hizmet olarak verilen hizmetlerin durdurulması nedeniyle birçok olumsuzluk yaşadık. Buna rağmen büyük bir özveri ile çalışarak tüm sorunların üstesinden geldik. Hizmet verdiğimiz her an kalitemizi en üst seviyede tuttuk. Bu ekip çalışması da böyle güzel bir sonucu doğurdu. Bu belgeyi almamız, sorumluluğumuza daha büyük sorumluluklar kattı. Bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi bir kamu kurumunun disiplini ve özel bir şirketin hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı