Türkiye (Son Dakika) Adana'da akılalmaz olay: Yatağında tabancayla oynarken kendini vurdu

Adana'da akılalmaz olay: Yatağında tabancayla oynarken kendini vurdu

Paylaş
Adana'da akılalmaz olay: Yatağında tabancayla oynarken kendini vurdu

Adana'da üstünü örtmek için odasına giren yengesi tarafından yaralı olduğu fark edilen 17 yaşında Y.B. hastaneye kaldırıldı. Ekipler, yaptıkları araştırmada yaralının, elindeki tabancayla yatağında oynadığı sırada yanlışlıkla kendisini vurduğunu tespit etti

Adana'nın Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde, 17 yaşındaki Y.B'nin üstünü örtmek için odasına giren yengesi, genci yorganın altında fenalaşmış halde bulunca durumu yakınlarına bildirdi. Gencin yorganını kaldırdıklarında yaralı olduğunu fark eden yakınları Y.B'yi özel bir araçla Yüreğir Devlet Hastanesine götürdü.

Haberin Devamı

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Buradaki ilk müdahale yapılan Y.B, daha sonra Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan gencin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada gencin yatağında bir tabanca ve bir boş kovan buldu. Araştırmalarını sürdüren ekipler, ilk belirlemelere göre, Y.B'nin yatağında yattığı sırada elindeki tabancanın ateş alması sonucu kendisini yaraladığını tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.