Gündem Adana'da anne ve iki oğlu fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Adana'da anne ve iki oğlu fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Paylaş
Adana'da anne ve iki oğlu fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Adana'da anne ve iki oğlu evde bir kadına fuhuş yaptırmaktan gözaltına alındı. İfadesinde fuhuş olmadığını mağdur kadının gelini olduğunu söyleseler de mağdur kadın gerçeği söyledi

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Aynur T. (56) ile çocukları Yılmaz T. (38) ve Yavuz T. nin (32), Zuhal Ç. (26) isimli bir kadına fuhuş yaptırdığı bilgisini aldı.

POLİS MÜŞTERİ KİMLİĞİNDE ARADI

Haberin Devamı

Bu bilgi doğrultusunda harekete geçen polisin müşteri kimliğinde aradığı telefona Yılmaz T. çıktı. İddiaya göre polis, Yılmaz T.'ye fuhuş yapmak istediğini söyledi. Yılmaz T. polis ile fiyatta anlaşarak adres verdi. Polis gittiği adreste parayı verdikten sonra kimliğini çıkartarak evde bulunan anne ve iki çocuğunu gözaltına aldı.

RESMİ NİKAHSIZ GELİNİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Mağdur kadın ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Zanlılar suçlamaları kabul etmezken anne, Zuhal Ç'nin oğlu Yavuz T. ile resmi nikahı olmadan evlendiğini, gelinleri olduğunu fuhuş yaptırmadıklarını ileri sürdü.

GEÇİM SIKINTISI YÜZÜNDEN FUHUŞ

Mağdur kadının ise kocasından ayrıldıktan sonra geçim sıkıntısı yaşadığı için Aynur T.'nin yanına sığındığını burada para karşılığı fuhuş yaptığını, gelinleri olmadığını söylediği öğrenildi. Mağdur ifadesinin ardından serbest bırakılırken, zanlılar "fuhşa aracılık, yer temin etmek, fuhşa teşvik" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yılmaz T. tutuklanırken diğer anne ve oğul adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı