Gündem Adana'da UFO paniği

Adana'da UFO paniği

Paylaş
Adana'da UFO paniği

Adana'da havadan görüntü almakta kullanılan ve tanıtım amacıyla uçurulan DJI Phantom uçağını UFO sanan vatandaşlar 'Bu uzaydan gelmiş' dediler

DJI Phantom minyatür uçak tasarımı yapan ve satan Burak İlhan Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde akşam bir parkta uçağı tanıtım yapmak için uçurdu. İlhan, uçağı uzak kumanda ile de kontrol etti.

Haberin Devamı

Bu arada havada ışıklar saçan bir cisim gören vatandaşlar ise bunu ufo zannetti. Görüntüsü nedeniyle filmlerdeki ufoları andıran ve her tarafından ışık saçan uçağı ufo sanan vatandaşlar "Bak bu uzaydan gelmiş, uzaylı" dediler.

Uçağı indiren Burak İlhan, insanların uçağı ufo zannettiklerini belirterek, "Biz bunu zevkine uçuruyoruz. Havadan görüntü alıyoruz. Çevremizi merak ediyoruz. Kamerayı takıp şu apartmanın arkasında ne olduğunu rahatça görebiliyoruz. Batarya 90 dakikada şarj oluyor. 15 dakika havada tutuyor. 2 batarya var bizi 25 dakika götürüyor. İnsanlar hayretle izliyor biz bunun satışını yapıyoruz istedikleri zaman meraklarını giderebiliyoruz. Kameralı 2 bin kamerasız 500 lira. Akıllı telefonlara da anında görüntü aktarabiliyor" dedi.

Haberin Devamı

İHA