Türkiye (Son Dakika) Adana'nın bazı ilçelerinde okullar bugün de tatil edildi

Adana'nın bazı ilçelerinde okullar bugün de tatil edildi

Paylaş
Adana'nın bazı ilçelerinde okullar bugün de tatil edildi

Adana'da etkili olan sağanak nedeniyle Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Tufanbeyli ve Yüreğir'de eğitim öğretime bugün de (25 Aralık Çarşamba) ara verildi. Adana'da sağanak yağıştan dolayı okullar Salı günü de tatil edilmişti.

Adana'da gün boyu etkisini gösteren sağanak nedeniyle merkez ilçeler Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Tufanbeyli ve Yüreğir'de eğitim ve öğretime bugün (25 Aralık Çarşamba) için 1 gün daha ara verildi.

Haberin Devamı

Adana Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Meteoroloji tarafından ilimiz genelinde 23.12.2019'dan itibaren süren olumsuz hava koşulu ve yağışların etkisinin devam edeceği bildirildiğinden 4 merkez ilçemizde 25.12.2019 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiş olup, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel aynı tarihte izinli sayılacaklardır" denildi.

Kaymakam Sevgili'den açıklama:

Kaymakam Ömer Sevgili, yaptığı yazılı açıklamada, meteorolojiden ilçedeki elverişsiz hava koşulları ile yağışların artacağı yönünde bilgi verildiğini belirtti.

Sevgili, şunları kaydetti:

"Değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması ve mağduriyet yaşamamaları için tedbir almak amacıyla ilçemizde eğitim ve öğretime 25 Aralık Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir."

Haberin Devamı

Kaymakam Sevgili, ayrıca engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin de bugün izinli sayılacağını bildirdi.

Salı günü de bazı okullar tatil edilmişti

Adana'nın merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki tüm okullarda kentte etkili olan sağanak nedeniyle bugün (24 Aralık Salı) eğitime ara verildi.

Adana'nın 4 merkez ilçesindeki tüm okullarda sağanak nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Vali Mahmut Demirtaş, merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki ilk, orta ve lise ile dengi okulların kentte devam eden sağanak nedeniyle bugün için tatil edildiğini söyledi.

Demirtaş, sağanağın etkisini artırarak sürmesinin beklendiği bilgisi üzerine eğitime ara verme kararı aldıklarını belirtti.

DHA