Spor Adım adım Beşiktaş'a

Adım adım Beşiktaş'a

Paylaş
Adım adım Beşiktaş'a

Siyah-Beyazlı idareciler İnter'le görüşmelere hız verdi, büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Arada sadece pürüzler kaldı. Şimdi sırada daha önce Kartal'a yeşil ışık yakan Portekizli Quaresma var...

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Beşiktaş’ta transfer rüzgarları erken esmeye başladı. Siyah-Beyazlı idareciler, taraftarların hayalini kurduğu Ricardo Quaresma için çalışmalara hız verdi. Portekizli oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro isteyen İnter 8.5 milyon Euro’ya kadar inerken, Siyah-Beyazlılar’ın da ‘Tamam’ dediği ve arada sadece ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi. Ödeme planındaki anlaşmazlığın da çözülmesi ve teminat mektubunun gönderilmesiyle birlikte kulüplerin el sıkışacağı dile getirildi.

KARARSIZ AMA...

Bu gelişmelerin ardından gözler, daha önce ortak noktada buluşmak şartıyla Beşiktaş’a ‘evet’ diyen Ricardo Quaresma’ya çevrildi. İnter’den senelik 2.5 milyon Euro alan Portekizli’nin yılda 4 milyon Euro istediği, Siyah-Beyazlılar’ın ise 3 milyon Euro’luk bir teklif sundukları belirtildi. Dünya Kupası’nda bir kez daha kendini göstermek isteyen Quaresma’nın imza atmakta kararsız olduğu biliniyor. Ama sürekli oynamadığı için Quaresma’nın milli takımda da oynaması garanti değil... Ayrıca Beşiktaş’ın ısrarlı tavrı nedeniyle Portekizli futbolcunun gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

fanatik.com.tr'nin katkılarıyla...