Spor 'Adımızı Fenerbahçe tarihine yazdırmak istiyoruz'

'Adımızı Fenerbahçe tarihine yazdırmak istiyoruz'

Paylaş
'Adımızı Fenerbahçe tarihine yazdırmak istiyoruz'

Fenerbahçe'nin Antalya'da yaptığı devre arası kampında gazetecilerin sorularını cevaplayan Alper Potuk, "4'üncü yıldızı takıp adımızı Fenerbahçe tarihine yazdırmak istiyoruz" dedi

Turizm merkezi Belek’teki devre arası kampının 6’ncı gününde gazetecilerle bir araya gelen Fenerbahçeli Alper Potuk, "Günde çift antrenman biraz yorucu oluyor ama sonrasında dinleniyoruz. Antrenman sonraları çok güzel. Takım arkadaşlarımızla iyi vakit geçiriyoruz. İyi konsantre olup sezon sonunda 4’üncü yıldızı takmak istiyoruz. Bu sezonun farkı sonunda 4’üncü yıldız olması. İkinci yarı bıraktığımız yerden devam edebilmek için çok iyi çalışıyoruz. Sezonun sonunda 4’üncü yıldızı takıp adımızı Fenerbahçe tarihine yazdırmak istiyoruz" dedi.

Alper Potuk sarı-lacivertli takımda forma rekabetinin ve oyuncu kalitesinin çok yüksek olduğunun altını çizerek, "Buraya herkes yıldız olarak geliyor. Çok büyük bir camiada oynuyorsunuz ve kendinizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor. Antrenman öncesi salondayız, sonrasında İsmail hocayla gol vuruşu çalışıyoruz. Antrenman sonraları futbolcular olarak aramızda yarışma yapıyoruz. İstanbul Başakşehir maçında attığım gol, çalışmalarımızın karşılığı oldu. Herkes şut atarken ben de köşeden plase çalışıyordum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek istediğini ve ileride takım kaptanlığı yapacağını belirten Potuk, "Önemli olan sahada yer almak. Sahada olmak yeterli diye düşünüyorum. Sağ kanat olur, sol kanat olur, orta saha olur fark etmez. Çok çalışıp sahada yerimi almak istiyorum. Emre ağabey bizlere çok büyük örnek. Buraya gelmeden önce de kendisi örnek aldığımı söylüyordum. Kendisiyle aramız gayet iyi. Emre ağabey büyük bir kaptan" dedi.

Erkan Zengin’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili olarak ise, "Erkan ağabeyle görüşüyoruz aramız iyi. Kendisi değerli bir oyuncu. Kameralar karşısında da Fenerbahçe’de oynamak istediğini söylemiş. Transferi netleşmedi, bir şey söylemek doğru olur mu bilmiyorum" diye konuştu.

Çok çalışıp, Fenerbahçe forması altında goller atmak ve şampiyonluğa katkı sağlamak istediğini söyleyen genç oyuncu konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Biz çok büyük kulübüz. Birlikteliği sağlayarak oynadığımız zaman, bütün takımları yenebileceğimizi ilk yarıda gösterdik. İkinci yarıya 2 deplasmanla başlıyoruz. Sonrasında da Trabzonspor maçı var. Bunları kayıpsız atlatırsak önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Milli takımdan arkadaşlarım var. Bu nedenle alışma sorunu yaşamadım. Geçen sene de iyi maçlar oynadığımı düşünüyorum, bu sene de iyi maçlar çıkardım. Çok çalışıp, Fenerbahçe forması altında goller atmak ve şampiyonluğa katkı sağlamak istiyorum."

Haberin Devamı


Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)