Gündem Adnan Menderes Üniversitesi 48 Öğretim Üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Adnan Menderes Üniversitesi 48 Öğretim Üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Paylaş
Adnan Menderes Üniversitesi 48 Öğretim Üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Adnan Menderes Üniversitesi'ne 48 öğretim üyesi alınacak. Son başvuru tarihi olarak 6 Mayıs belirtilirken adaylar şimdi "Başvuru nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden dün ilan geçildi. Üniversiteden yapılan açıklamada "2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik” kapsamında, Üniversitemiz çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır." denildi.

Haberin Devamı

Bu pozisyonla ilgilenen adaylar şimdi "Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?" diye sormaya başladı.

İLAN DETAYINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

NOTLAR:

• İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

• Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

• 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun'un Ek 38 inci Maddesi uyarınca belirlenen %20'lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

• Adayların istenen şartları taşımadığı, belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilenlerin tüm işlemleri iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

Haberin Devamı

• İdare gerekli gördüğü takdirde "İlanın" her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.