Advertorial Allday ile bu yazın modası belli oldu
Sponsorlu

Allday ile bu yazın modası belli oldu


Paylaş
Allday ile bu yazın modası belli oldu

Yaz en güzel haliyle kapımızı çalmışken Allday’de sürpriz bir kreasyonla karışımıza çıkıyor. Tesettürün öncü markası olan Allday’in “Yaza Merhaba” adını verdiği yaz kreasyonu canlı renkleriyle oldukça dikkat çekmekte.

Yurt içi ve yurt dışında adını bir hayli duyurmuş olan bu markanın "Yaza Merhaba" ismini verdiği koleksiyonun en dikkat çekici tarafı; tasarımların, sadeliğin zarafetinden esinlenerek yapılmış olması!

Haberin Devamı

Allday'in doğayla barışık kumaşları ile üretilen ürünleri, canlı tasarımlarla buluşunca adeta bir görsel şölene dönüşmüş durumda! Muhteşem kumaşlarıyla jeanler, farklı renk kombinasyonlarına sahip elbiseler, göz alıcı tunikler şıklıklarından ödün vermiyor.

"Yaza Merhaba" koleksiyonuna yakından bakıldığında özgün tasarımlar, yarattığı şölenin dışında kullanıcıya verdiği konforla da bir hayli dikkat çekiyor. Bilindiği gibi son zamanlarda zıt renklerle oluşturulan kombinler oldukça moda halde. Allday de bu modaya ayak uydurarak kreasyonunu renklerin birbiriyle savaşından esinlenerek tasarlamış, adeta yazın canlılığıyla donatmış. Zira sarı, turuncu, mint yeşili, kırmızı, mavi renkleri koleksiyonun başat parçalarına eşlik ediyor. "Mavi çorap ile yeşil elbise olur mu?" diye sormayın. Çünkü Allday tasarımcıları harika bir zıtlık şöleni yaratarak sizin için bu durumu çok güzel oldurmuş! Özellikle geleneksek tarzla modern tarzı birleştiren parçalardan hoşlanıyorsanız bu yaratıcı tasarımlar ile kombinlerinize yaza yakışır parçalar ekleyebilirsiniz...

Haberin Devamı

Yaza Merhaba kreasyonu modayı bu denli hareketlendirmişken sonbahar kreasyonunun da ne olacağı şimdiden merak konusu olmuş vaziyette.

İlandır