Advertorial Birlikte güçlüyüz
Sponsorlu

Birlikte güçlüyüz


Paylaş
Birlikte güçlüyüz

“Tarımsal danışmanlık biriminin çalışmaları sayesinde işletmeler daha fazla kazanacak” diyen İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştircileri Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erman Haran aynı zamanda tarımsal danışmanlık çalışmalarının koordinasyonunda da önderlik yapıyor.

 

Erman Haran, başta İzmir olmak üzere, Ege Bölgesi’ndeki tarımsal danışmanlık çalışmaları ile tarım ve hayvancılık alanında zor zamanlardan geçen üreticilere büyük katkılar sağlayarak, işletmelerin karlılıklarını artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, 2013 yılından bu yana, tarımsal danışmanlık faaliyetlerini sürdürüyor. Yetkin danışmanlarımız ile işletmelerimizde; ahır sterilizasyonu, bakım ve besleme, barınak modernizasyonu, yem bitkisi yetiştiriciliği, finans danışmanlığı başta olmak üzere birçok alanda hizmet veriyoruz. Teknolojik altyapımız ile çiftçi bilgilendirme toplantıları düzenliyor, aktif işletme bazlı Linear Tanımlama (Dış Görünüşe Göre) sınıflandırma yaparak, işletme sürü yönetimine katkıda bulunuyoruz.

İlandır