Advertorial Heysengo Türkiye'de
Sponsorlu

Heysengo Türkiye'de


Paylaş
Heysengo Türkiye'de

Uzun yıllar Avrupa pazarının önde gelen markalarına hizmet veren bilişim ve tasarım firması Heysengo Global; Mayıs 2022 itibariyle Türkiye pazarına da giriş yaptı.

10 yılı aşkın süredir Avrupanın önde gelen firmalarının tasarım ve yazılım işlerini üstlenen, gelişimini sağlayan, aynı zamanda Avrupa ve Türkiye’de birçok startup projelerine melek yatırımlar yaparak büyümelerini sağlayan Heysengo Global; H.Deniz Çelik önderliğinde Türkiye’de.

Haberin Devamı

YENİ BİR SOLUK

Heysengo Global’in kurucusu H.Deniz Çelik, “Avrupa’nın önde gelen firmalarına ve kurumlarına hizmet veriyoruz. Türkiye’de de daha önce birçok startup projelerine yatırımlarımız oldu. Fakat 2022 yılı itibariyle ana firmamız olan Heysengo Global; Türkiye pazarına yazılım, tasarım ve mobil oyun geliştirme hizmetleri üzerine giriş kararı aldı. Türkiye pazarına öncü firmalarla çok sağlam bir giriş yaptık. Türkiye’deki ofislerimiz ve yeni kadromuzla bilişime yeni bir soluk getiriyoruz. Farklıyız. Yakında bizleri daha çok duyacağınızdan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

HAYAL DEĞİL GERÇEK


Çelik, “Hayallerim yok, gerçeklerle işlerimizi yapıyoruz ve öyle de devam edecek. Bizim de her türk genci gibi ülkesine faydalı işler yapma isteğimiz oldu ama bunu sadece hayallerimizle sınırlamadık. Odaklandık, çalıştık ve gerçek haline getirdik. Çok fazla başarısız projelerim oldu ve hepsi bir tecrübeydi benim için. Arkanda aile desteğini, arkadaş desteğini hissetmek inanın sizi daha ileriye taşıyor. Her başarısızlığımda Yasemin Çelik (ablam) arkamdaydı ve oradan aldığım güç çok önemli oldu benim için. Hala zaman zaman motivasyon düşüşleri yaşıyoruz fakat burada da sevdiğim insanlar devreye giriyor. Bir yıldır hayat enerjimi aldığım Eda Bolat var ve hayatıma girmesi muhakkak ki başarımıza etki etti” dedi.  

Haberin Devamı

İlandır