Advertorial Johnson Health Tech Türkiye’ye "Merhaba" dedi
Sponsorlu

Johnson Health Tech Türkiye’ye "Merhaba" dedi


Paylaş
Johnson Health Tech Türkiye’ye "Merhaba" dedi

Matrix, Vision ve Horizon markaları ile Türkiye fitness pazarındaki ilk ve tek yabancı yatırımcı olarak öne çıkan Johnson Health Tech, 12 Mayıs Perşembe günü Maslak’taki merkezinde konuklara “Merhaba Türkiye” dedi.

Dünyanın en büyük fitness ekipmanları üreticilerinden Johnson Health Tech Türkiye, (JHT Türkiye) Ülke Müdürü Yakup Çam’ın ev sahipliğinde 12 Mayıs günü sektörden ve cemiyetten ünlü isimleri ağırladı. Türkiye’ye köklerini 2021 yılında atan firma, Burcu Esmersoy’lu açılışla hayatın hızını yakalamak isteyenlere güzel anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Maslak’taki JHT Türkiye merkezinde Cast Fabrika’nın dans, DJ Burak Yeter’in müzik performansı ile gerçekleşen “Merhaba Türkiye” partisinde misafirler Matrix, Vision ve Horizon markalı benzersiz “ev tipi” ve “profesyonel” fitness ekipmanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.



JHT Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Pino Di Eugenio’nun da hazır bulunduğu etkinlikte söz alan JHT Türkiye Ülke Müdürü Yakup Çam, “Dünyada ticaretin en zor olduğu şu dönemde, JHT’nin ülkemiz fitness sektörüne, ilk ve tek yüzde 100 yabancı iştiraki bir firma olarak yatırım yapması büyük önem taşıyor. Bu JHT’nin ülkemize güveni ve fitness pazarında var olan potansiyelin ne kadar değerli olduğunun bir göstergesidir. Dünyada ilk üçte yer alan markamız Matrix Fitness başta olmak üzere, Vision Fitness, Horizon Fitness ve diğer markalarımız ile tüm gücümüzü Türk spor ve fitness pazarının büyümesine harcayacağız” ifadelerinde bulundu.

Haberin Devamı

Daha sonra söz alan JHT Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Pino Di Eugenio, dünya genelinde kendilerine ilke edindikleri GLOBAL ORGANİZASYON-YEREL DOKUNUŞ stratejisi ile Türkiye’de de markalarını sektörün tecrübeli ellerine bırakmayı tercih ettiklerini sonuçlarını da hemen almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Türkiye pazarını önemsediklerini ve bu sebeple de doğrudan yatırım yaparak pazarda yer almayı tercih ettiklerinin altını çizen Pino Di Eugenio, şu an yaşanan dünya genelindeki olumsuzluklara rağmen Türkiye de gelecekle ilgili olumlu bakış açılarını koruduklarını tekrar etti.

Johnson Fitness Hakkında


Dünyanın en büyük fitness ekipman üreticisi ve bir numaralı uzman fitness perakende satıcısı Johnson Fitness, Amerika, Avrupa ve Asya’da perakende faaliyetleri yürütüyor. 1975’te kurulan firma, 45 yılı aşkın tecrübesiyle sürekli büyüyerek 90’ın üzerinde ülkede doğrudan kendi ofisleri ve bayileri aracılığıyla tüm dünyayı kapsayan bir dağıtım ağına sahip oldu. Dünyadaki tüm olumsuz gelişmelere rağmen 2020 yılını dünya çapında 950 milyon USD ciro ile kapatan firma, 2021 de büyüme hızını arttırarak 2021 yılını 1 milyon USD aşan bir ciro ile kapattı. Spor salonuna gitmeden, evde egzersiz deneyimini tamamen değiştirmek amacıyla 1998 yılında kurulan Horizon Fitness, fitness ekipmanları üreterek spor salonunu eve taşıyor. Vision Fitness, sağlık kulüpleri, lüks oteller, rezidanslar ve üniversiteler gibi spor salonuna sahip mekânlar için kardiyo, kuvvet ve grup antrenmanı ekipmanları üretiyor. Matrix Fitness markası ise dünyada ilk üçte yer almakta ve fitness salonu, hotel, rezidans gibi kurumsal firmalar hedef pazarındadır.

Haberin Devamı

İlandır