Advertorial On bin minik kalbe dokundu
Sponsorlu

On bin minik kalbe dokundu


Paylaş
On bin minik kalbe dokundu

İş insanı İbrahim Ağyar, Kahramanmaraş’ta ilklere adını yazdırdı, birçok gence ilham olacak başarılı işlere imza attı. Kahramanmaraş için aşkla çalışmaya devam eden Ağyar, sosyal sorumluluk projeleri ile de çocuğundan yaşlısına birçok kişinin gönlüne taht kurdu.

Prizma Doğalgaz bünyesinde gönüllü sosyal sorumluluk proje ekipleri oluşturduklarını anlatan İbrahim Ağyar, “Hizmet sadece iş almak, bedel karşılığı iş yapmak değildir. Biz tüm gücümüzü şehrimizin hizmetine sunmak, şehrimizle bütünleşmek istiyoruz.” dedi.  

Haberin Devamı

 İbrahim Ağyar, “Bu kapsamda bunlar belki paylaşılmayacak çok özel duygular ama ben imkanı olan herkesin elini taşının altına koyması, toplumumuzda bilinç oluşturması açısından söylemek istiyorum. Biz ekibimizle köylere gidiyoruz. Yaklaşık 10 bin çocuğumuza ulaştık. Köylerdeki çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz, sadece çocuklar değil ailelerimizin de yardımına koşuyoruz ama çocukların dünyasına girmek bambaşka. Çocuklarımız için çocuk odası kuruyoruz. Onlara daha rahat edebilmeleri için yeni bir yatak ve oda sunuyoruz. Onların yataklarına oyuncaklar bırakıp sürpriz yapıyoruz. Herkesin bu duyguyu tatması gerekir. Okullarına gidip onlarla pasta kesiyoruz, dans edip eğleniyoruz. Şehrimizde hizmet veren tüm köklü firmalarımıza, iş insanlarımıza da çağrıda bulunuyorum, bir çocuğun gözündeki ışıltı kazanacağınız en büyük servettir. Bu yüzden hep birlikte sosyal sorumluluk üstlenelim, köylerimize gidelim, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşalım.” dedi.

Haberin Devamı

 

İlandır