Advertorial Op. Dr. Günel Bayramlı: Estetik cerrahinin yaşı var
Sponsorlu

Op. Dr. Günel Bayramlı: Estetik cerrahinin yaşı var


Paylaş
Op. Dr. Günel Bayramlı: Estetik cerrahinin yaşı var

Op. Dr. Bayramlı, kadın estetik cerrah olmanın avantajlarından bahsetti. ‘’Kadın estetik cerrah olmanın önemli bir avantajı var çünkü bir kadın, kadının dilini daha iyi anlıyor. Bir kadın, başka bir kadına ne istediğini daha rahat anlatıyor. Utangaç kadınlar soyunup sorunlarını rahatça gösterebiliyorlar.’’ dedi.

Azerbaycan'da Plastik ve Estetik Cerrah olarak faaliyet göstermeye devam eden Estetik Cerrah Op. Dr. Günel Bayramlı, Azeri kadınlar ile dünya genelindeki kadınların estetik anlayışları ve estetiğe bakış açıları arasındaki farklar hakkında, “Azerbaycan kadınları doğuştan çok güzeller, bunu biliyorlar. Azeri bir kadını memnun etmek biraz zor olsa da bu benim için zor değil çünkü ben de Azerbaycanlı bir kadınım. Onların neyi nasıl istediklerini çok iyi anlıyorum” dedi

Haberin Devamı

DÜNYADA YAYGINLAŞIYOR

Op. Dr. Günel Bayramlı, "Estetik cerrahinin yaşı var. Bir organ, gelişimini tamamladıysa estetik ameliyat yapılabilir. Mesela, 6 yaşından itibaren kepçe kulak ameliyatı yapılır, çünkü kulağın gelişimi bu yaşta bitiyor. Estetik burun ameliyatı da 18 yaşından önce yapılmamalı; yoksa sonuç tatmin edici olmaz” diye konuştu.

İlandır