Advertorial Son teknoloji ile gelen lezzet
Sponsorlu

Son teknoloji ile gelen lezzet


Paylaş
Son teknoloji ile gelen lezzet

Balıkesir, Gömeç’te bulunan Güven Asa & Asiltane Zeytinyağları’nın Yönetim Kurulu Eş Başkanı Hasan İstikbal, kusursuz bir üretimi hedeflediklerini söyledi.

2014’de 10 milyon doların üzerinde Türkiye’nin sektördeki en büyük yatırımlardan birini gerçekleştirerek Güven Asa Üretim Tesisi’ni kurduklarını belirten İstikbal, “Hijyen ve teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılan Türkiye’nin ilk ve tek A+ zeytinyağı üretim tesisimize son üç senede 12 milyon TL’lik ek yatırım yaparak daha da kusursuz bir üretim için çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 ULUSLARARASI ÖDÜLLER

 İstikbal, şöyle devam etti: “Asiltane ise; bu devasa çatı altında 2019-2020 üretim sezonunda hayata geçirdiğimiz bir marka. Amacımız, o asil taneleri en uygun şekliyle hasat edip, maksimum özen ve hassasiyetle üretim prosesini tamamlayarak; en saf, en leziz ve en sağlıklı haliyle sofralara dost edebilmek. Bu yıl; İtalya, New York, Londra, Japonya, Kanada, Yunanistan, Arjantin, İsrail ve Anatolia olmak üzere; 9 ayrı ülkeden toplam 27 adet ödül almaya hak kazandık. Dünya sıralamasında ilk 100’de 29. sıraya yerleştik. Bu da ne kadar titiz ve özenerek ürettiğimizin bir kanıtı niteliğinde.”

 İlandır