Spor Advocaat'tan Beşiktaş taktiği: Sabırlı ol turu geç

Advocaat'tan Beşiktaş taktiği: Sabırlı ol turu geç

Paylaş
Advocaat'tan Beşiktaş taktiği: Sabırlı ol turu geç

Hollandalı teknik adam, oyuncularına, “Rakibimiz çabuk oynayan, pas yüzdeki yüksek bir ekip. Onlara baskıyla cevap verip, sabırlı bir şekilde oynamamız gerekiyor. Yapacakları hatalardan faydalanıp, tur için gerekli olan golleri bulabiliriz” dedi

Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Dick Advocaat, camia için büyük bir önem taşıyan ve moral açısından da çok önemli olan Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularını son kez uyardı, rakibi devirmek için gerekli olan şifreleri öğrencileriyle paylaştı.

“Onları sahada istedikleri gibi oynatmayacağız” diyen Advocaat’ın, “Geniş alanda çabuk oynayan ve ayağa pas yapan bir takımla karşılaşacağız. Bizim yapacağımız tek şey oyunu
kilitlemek olacak. Sahanın her yerinde rakibe pres yapan, anında basan bir takım istiyorum. Ancak bu şekilde kazanmamız mümkün. Sahada sabırlı olan taraf kesinlikle biz olmalıyız” dediği öğrenildi.

"NE HAKEMLE NE TARAFTARLA"


Sözlerine, “Ne rakip taraftarla ne de hakemin kararlarıyla uğraşın, sadece futbolunuza odaklanın” diyen Hollandalı çalıştırıcının, “Biz işimizi yapalım, taktik plandan vazgeçmeyip, disiplinli şekilde maçı galip taraf olarak bitirilem. Elbette seyirci desteği arkalarında olacak, ancak siz bu durumu lehimize çevirin. Onlar üstümüze gelecektir. Ancak biz de yapacağımız hızlı hücumlar ve onların hatalarından faydalanıp, gol pozisyonlarını kolayca yaratabiliriz” ifadelerini kullandığı bildirildi. (Fanatik)

Haberin Devamı