Magazin Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle de büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Afra Saraçoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Rol aldığı dizide yardımcı yönetmenlik yapan Eray Altay ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, Bodrum'da birlikte görüntülendi. Bu gelişmeyle birlikte Afra Saraçoğlu hakkındaki bilgiler de merak eidlmeye başlandı.

Son yılların en başarılı oyuncularından olan Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yardımcı yönetmen olan Eray Altay ile Bodrum'da görüntülendi. İkili jet-ski'ye binip eğlenceli vakit geçirirken Afra Saraçoğlu'nun fiziği de dikkat çekti. Bu gelişme sonrası ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler merak edildi.

Haberin Devamı

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu ''Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?'' sorusuna şu cevabı verdi: ''20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.'' Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.

Haberin Devamı