Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da 'huzur' operasyonu

Afyonkarahisar'da 'huzur' operasyonu

Paylaş
Afyonkarahisar'da 'huzur' operasyonu

Afyonkarahisar'da 'huzur' operasyonu

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan huzur uygulamasında 3 bin 846 kişinin kimlik sorgusu yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde başlatılan 'Türkiye Huzur Ve Trafik Uygulaması' kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü 61 ekip ve 190 personelle Afyonkarahisar il merkezi ve ilçe merkezlerinde denetim yaptı. Polis ekipleri AVM, otogar, tren garları başta olmak üzere şehrin giriş çıkış noktalarında kimlik taraması, araç sorgulama ile iş yeri denetimi yaptı. Polis, 139 işyeri ve 3 bin 846 kişinin sorgusunu yaparken, 379 araç arandı. 22 sürücüye eksiklerinden dolayı 8 bin 213 TL ceza uygulanırken, yabancı uyruklu bir kişi hakkında üzerinde maksat dışı bıçak bulundurmaktan dolayı işlem yaptı. Kimliği belli olmayan 3 yabancı uyruklu da Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis, bir kişiye de kapalı mekanda sigara içmekten 153 TL ceza kesti. Uygulamada, uyuşturucu sattığı belirlenen bir şüpheli de yakalandı.

RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Diğer yandan motorize polis ekipleri ise Olucak Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde şüphe üzerine durdurdukları 03 KP 233 plakalı otomobilde arama yaptı. H.P'ye ait araçta bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Silaha el konulurken, H.P. gözaltına alındı.

Haberin Devamı