Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonuna 4 gözaltı

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonuna 4 gözaltı

Paylaş
Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonuna 4 gözaltı

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonuna 4 gözaltı

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sokak çalışmalarında Hasan Karaağaç Mahallesi'nde dün gerçekleştirilen yakalama işleminde 160 sentetik hap, suçtan elde edildiği değerlendirilen 1035 lira ele geçirildi. Konu ile ilgili C.Ç. (25) yakalanarak 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı.

Soruşturma dosyasının devamında ise yapılan çalışmalarda Afyonkarahisar merkez Karşıyaka Mahallesi ve Sinanpaşa ilçesinde yapılan ikamet, araç ve üst aramalarında 1795 sentetik hap, 18.2 gram esrar maddesi ele geçirildi. R.E. (43), S.I. (40) ve H.A. (26) 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Ayrıca dosya kapsamında A.R.G (20), A.B. (22), M.O. (22) ve B.D. (24) hakkında da 'uyuşturucu madde kullanma' suçundan işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı