Türkiye (Son Dakika) Ağabeyini av tüfeğiyle yaralayıp intihar etti

Ağabeyini av tüfeğiyle yaralayıp intihar etti

Paylaş
Ağabeyini av tüfeğiyle yaralayıp intihar etti

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 41 yaşındaki Murat Oruç, tartıştığı ağabeyi 43 yaşındaki Muhammet Abdüllatif Oruç'u evlerinin önünde av tüfeğiyle göğsünden yaraladıktan sonra intihar etti. Göğsünden vurulan ağabey tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Murat Oruç, ağabeyi Muhammet Abdüllatif Oruç ile evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Murat Oruç, tartışmanın ardından oturdukları 3 katlı binanın ikinci kattaki evlerinden dışarı çıkmakta olan Muhammet Abdüllatif Oruç’u tek kırma av tüfeğiyle ateş ederek göğsünden yaraladı. Murat Oruç daha sonra av tüfeğini kafasına dayayıp kendi kendini vurdu.

Yaralanan ağabey Muhammet Abdüllatif Oruç 112 ambulansıyla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kendini kafasından vuran Murat Oruç ise 112 sağlık ekibinin çabalarına rağmen olay yerinde can verdi. Murat Oruç’un cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Ağır yaralanan Muhammet Abdüllatif Oruç, ilk müdahalesi Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi acil servisinde yapıldıktan sonra ambulansla sevk edildiği Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

AĞABEY DE ÖLDÜ

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde intihar eden kardeşi Murat Oruç tarafından av tüfeğiyle göğsünden vurulan Muhammet Abdüllatif Oruç, sevk edildiği Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Muhammet Abdüllatif Oruç’un cesedi de otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI (Kütahya), (DHA)

Haberin Devamı