Türkiye (Son Dakika) Ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü

Ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü

Paylaş
Ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü

Kayseri'de iki kardeş arasında alacak- verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada sözleşmeli Er 22 yaşındaki Kasım Çalışkan, ağabeyi 37 yaşındaki Abdulkadir Çalışkan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü

Olay, bu akşam saat 20.00 sıralarında Kocasinan'da meydana geldi.

Bingöl'de sözleşmeli er olarak görev yapan ve Kayseri'ye izinli olarak gelen Kasım Çalışkan, iddiaya göre borç olarak verdiği 160 bin TL'lik alacağı yüzünden ağabeyi kasaplık yapan Abdulkadir Çalışkan ile Germir mahallesindeki evde tartıştı.

AĞABEYİNİ VURDU


Çıkan tartışma sonrası iki kardeş konuşmak üzere Abdulkadir Çalışkan'a ait otomobile binerek Sivas yoluna doğru hareket etti. Kardeşler arasında yaşanan tartışma yolda kavgaya döndü. Bunun üzerine araçtan inen sözleşmeli Er Kasım Çalışkan, yanında getirdiği ve otomobilin arka koltuğuna sakladığı pompalı tüfekle 4 el ateş ederek ağabeyini öldürdü.


Abdulkadir Çalışkan

POLİSE TESLİM OLDU


Daha sonra polisi arayan Kasım, "Ben ağabeyimi vurdum" diyerek bulunduğu bölgeyi bildirdi. Kasım Çalışkan olay yerine giden polislere silahıyla birlikte teslim olurken, öldürülen Abdulkadir Çalışkan'ın cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı.


Kasım Çalışkan

Haberin Devamı