Siyaset Ağrı Belediye Başkanı, Millet Bahçesi'ne ‘Dedikodu Kulübesi’ kurdu
Paylaş
Ağrı Belediye Başkanı, Millet Bahçesi'ne ‘Dedikodu Kulübesi’ kurdu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, şehirdeki Millet Bahçesi içerisinde bir ‘Dedikodu Kulübesi’ kurdu. Kulübe, vatandaşların tepkisi üzerine kaldırılırken Sayan, iftira atıldığını savundu. Ertesi gün ise Sayan’ın, dedikodu kulübesi siparişi verdiğini açıkladığı konuşma kaydı ortaya çıktı.

Ağrı Belediyesi geçen hafta Millet Bahçesi Parkı’na, üzerinde ‘Dedikodu Kulübesi’ yazan bir kulübe kurdurdu. Vatandaşların tepkisi üzerine kulübe, etrafı muşambayla sarılarak kapatıldı.

Haberin Devamı

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz, kulübenin fotoğraflarını önceki gün Twitter’da yayınladı.

Twitter’da açıklama yapan Sayan, kendisine iftira atıldığını savunarak, şunları yazdı:

“O kulübe bir oyun merkezinden bize verilmiş. Belediyemiz de zabıta kulübesi yapmak için oraya koymuş. Yazısı fark edilince üzeri örtülmüş. Yargıda hesap vereceksin. Utanmadan bana iftira atıyorsun. Bize bulaşarak meşhur olmaya çalışıyorsun. Burada sana ekmek çıkmaz.”

Saymaz ise dün Twitter’da Sayan’ın konuşma kaydını yayınladı. Kayıtlara göre konuşmasında, bir ‘dedikodu kulübesi’ kuracağını açıklayan Sayan, şöyle devam ediyor:

"Ağrı dedikoduyla bir yere varamaz"

“Dedikoduyu bırakacağız. Millet bahçesine kulübe yaptırıyorum. Kulübeye 3-4 sandalye, 3-4 paket sigara bırakacağım. Bir de çay ocağı yapacağım. Üzerine yazacağım; dedikodu kulübesi. Dedikodu yapmak isteyenler lütfen burada yapsın, şehrin huzurunu bozmayınız. 10 gün sonra oraya koyacağım. Kim dedikodu yapıyorsa, gitsin orada çayını içsin, sigarasını içsin, dedikodusunu yapsın. Ağrı dedikoduyla bir yere varamaz.”

Haberin Devamı