Eğitim - Kariyer AGÜ'lü öğrenciler firmalarla buluştu

AGÜ'lü öğrenciler firmalarla buluştu

Paylaş
AGÜ'lü öğrenciler firmalarla buluştu

Bu yıl ilk kez mezun verecek olan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), düzenlediği "Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma" etkinliği ile mezun olacak öğrencilerini firmalarla buluşturdu

"Kariyer Mutfağı Firmalarla Buluşma" etkinliği kapsamında düzenlenen panelde firmalar kendilerini tanıttı, iş yaşamını anlatıp öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

AGÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz'ın yönettiği panele; Nokia Teknik Destek Merkezi Yöneticisi Burak Kılyaran, Stryker Kıdemli Finans Direktörü Ercan Bezan, Arçelik´ten Mustafa Uğuz, Türk Telekom´dan Zeki Oralhan, Vestel Ar-Ge Müdürü Metin Nil, Aspilsan İş Geliştirme Müdürü Murat Kaan konuşmacı olarak katıldı.

'YAVAŞ YAVAŞ VİTRİNE ÇIKIYORLAR'

Panelin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Cengiz Yılmaz, Abdullah Gül Üniversitesi'nin bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, dolayısıyla "Kariyer Mutfağı" adlı etkinliği çok önemsediklerini ifade etti.



Prof.Dr. Cengiz Yılmaz, "Öğrencilerimizi her daim sevgiyle ve özenle yetiştirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla onlar artık yavaş yavaş vitrine çıkıyorlar. Abdullah Gül Üniversitesi'nin hep altını çizmeye çalıştığımız ciddi derecede farklı olma eğilimini, misyonunu bu anlamda ortaya koymaya çalıştığımız çabaları bir şekilde mezunlarımızla da göstermeye çalışıyor olacağız" dedi.

Haberin Devamı