Gündem Ahmedinejad'a Bursa'da şok protesto

Ahmedinejad'a Bursa'da şok protesto

Paylaş
Ahmedinejad'a Bursa'da şok protesto

Bursa'da, İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın da katılacağı eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı 4'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma töreni öncesi hareketli dakikalar yaşandı. Tören sırasında da Suriye bayrağı açan 4 kişi tekme tokat dayak yedi

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Osmangazi Salonu'nun kapısı önünde elinde bulunan sırt çantasını yere atıp, şahadet getiren Necip Fazıl Kısakürek imam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi olan 15 yaşındaki T.Ç., kelime-i şahadet getirip, elindeki çantayı yere atarak, "Buradaki şebbiahalar, kardeşlerimizi katlediyorlar. Bütün Ümmedi Muhammed duysun. Allahın izni ile bütün müslümanlar, Allah'ın ayetini yayacaklardır. Yılmayacağız" diyerek bağırdı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27703","27703","201502","27703-265734.jpg","1", "0","Ahmedinejad'ın konuşması esnasında kavga!");

ÇANTASINDAKİ POŞETTE 4 SABUN BULUNDU

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad gelmeden önce yaşanan bu olay üzerine önlem alan polisler T.Ç.'yı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Yere attığı çantanın içerisinden ise poşete sarılı 4 sabun bulundu. Psikolojik sorunları olduğu tahmin edilen genç daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürüldü.

Fatih Erbakan ve Ajmedinejad Erbakan anması gecesinde böyle tokalaştı

SURİYE BAYRAĞI AÇIP PROTESTO ETTİLER

İran İslam Cumhuriyeti 6. Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Bursa’da bir programda konuşma yaptığı sırada protesto edildi. Salonda yaşanan arbedenin ardından 7 kişi gözaltına alındı. İran İslam Cumhuriyeti 6. Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Erbakan’ı Anma Gecesi’ne katıldı.

YUMRUKLAR TEKMELER KONUŞTU

Konuşmak için kürsüye çıkan ve bir süre konuşan Ahmedinejad’a ismi öğrenilemeyen 7 genç tepki göstererek ellerindeki bir bayrağı açmaya çalıştı. Bunun üzerine salondakilerle gençler arasında arbede yaşandı. Yumrukların ve tekmelerin konuştuğu kavgada 7 genci, sivil polisler kalabalığın içinden güçlükle çıkarttı. Ekipler tarafından polis otosuna bindirilen 7 genç, gözaltına alındı.