Spor Ahmet Çakar'dan bomba açıklamalar

Ahmet Çakar'dan bomba açıklamalar

Paylaş
Ahmet Çakar'dan bomba açıklamalar

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Tudor ile Galatasaray'ın yollarını ayıracağını, göreve Fatih Terim'in geleceğini ve yardımcısının bile belli olduğunu söyledi

Yorumcu Ahmet Çakar, Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçeceği haberlerinin ardından gündem yaratan bir açıklamada bulundu. Fatih Terim'in yüksek olasılıkla Sarı-Kırmızılı takımın başına geçeceğini söyleyen Ahmet Çakar, tecrübeli teknik adamın yardımcısını da açıkladı.


'ERGÜN PENBE YARDIMCILIĞINI YAPACAK'


Fatih Terim'in, yardımcılarının eski futbolcularından oluşması şartıyla takımın başına geçeceğini iddia eden Çakar, 1 numaralı adayı da kendisi duyurdu.

Çakar'ın iddiasına göre Beyaz TV'de yayınlanan programa yorumcu olarak transfer edilen Ergün Penbe, Fatih Terim'in ekibinde yer alacak. Terim'in daha önce Penbe ile aynı dönemden öğrencileri olan Hasan Şaş ve Ümit Davala da yardımcılıklarını yapmıştı.

Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Igor Tudor'un geleceği ciddi şekilde tartışılırken; ortaya atılan en önemli aday Fatih Terim'in, Hırvat teknik adamla yolların ayrılması durumunda takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Son dakika Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması!



Ergün Penbe'den flaş iddia: Fatih Terim ile Galatasaray anlaştı

Haberin Devamı