Spor Ahmet Çakar'dan Eto'o'ya bomba sözler!

Ahmet Çakar'dan Eto'o'ya bomba sözler!

Paylaş
Ahmet Çakar'dan Eto'o'ya bomba sözler!

Antalyaspor, Galatasaray'ı 4-2 yenerken maça damga vuran isim Eto'o oldu. Kamerunlu golcü 2 gol ve asistle oynarken 2. golüne tepki yağdı

Antalyaspor'un yıldız golcüsü, 53. dakikada arka direkte buluştuğu topu sol eliyle kontrol edip akabinde kafasıyla ağlara yollarken, hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi pozisyonu görmedi. Galatasaray takımının uzun süren itirazları sonuç vermezken, taraftarlar da pozisyona tepki gösterdi.

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, golün ardından, “Utanmadan bir de seviniyorsun. Sen bir futbol yankesicisisin. Antalya’da futbol hırsızı var” yorumunda bulundu.

NİYE SÖYLEYEYİM?

Haberin Devamı



Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o elle attığı gol iddialarına soyunma odasında yanıt verdi: "Evet pozisyonda el vardı ama ben neden hakeme el olduğunu söyleyeyim ki... Onlar da penaltı ve kırmızı kartlık hareketler yaptı. Kendileri hakeme bunu söylemezken, benden pozisyonumun el olduğunu söylememi mi bekliyorlar?"

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

İşte sosyal medyadan Eto’o’ya yönelik tepkiler:

“Eto’o smaç basmış bildiğin.. Eto’o yu da bozduysak kapatalım ligi..”

“Hadi Eto’o elle attı sonra da söylemedi bu onun ayıbı da, çizgi hakeminin hayır el değil pişkin pişkin gülümsemesi nedir arkadaş.”

“Eto’o mu Drogba mı diye düşünürdüm ama şimdi yüz kere bin kere Drogba.”

“Futbolu voleybol sanan adam gibi adam Eto’o.”

“Koskoca Eto’o yazıklar olsun be, bir prim meselesi için.”

“Eto’o gibi bir ismin buna ihtiyacı var mı.. Yazık..”

Haberin Devamı