Magazin Ahmet Kural Sıla konusunda ne açıklama yaptı? İfadesi ne?

Ahmet Kural Sıla konusunda ne açıklama yaptı? İfadesi ne?

Paylaş
Ahmet Kural Sıla konusunda ne açıklama yaptı? İfadesi ne?

Ahmet Kural, şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde ifade verdi. Kural'ın ifadesi herkes tarafından merak edilirken ifade sonrası ünlü oyuncu basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

1 Kasım günü magazin dünyasına bomba gibi bir haber düştü. Şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Bu olay sonrası gözler Ahmet Kural'a çevrildi. Kural iddiaları reddetti. Bugünse Ahmet Kural İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne giderek soruşturma için ifade verdi.

Haberin Devamı

AHMET KURAL NE AÇIKLAMA YAPTI?

Ahmet Kural'ın ifadesine henüz ulaşılamazken ünlü oyuncu "Adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. İfademi verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür diliyorum. Bu yaşananlar için de asılsız iftira yapanlara şunu söylüyorum 'Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır.'' dedi.

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise Sıla Gençoğlu'nun avukatını baroya şikayet edeceğini duyurdu.

Oyuncunun gerek açıklama yaparken gerekse adliyeden ayrılırken alandaki vatandaşlar tarafından yuhalanması dikkat çekti.

Haberin Devamı