Magazin Ahmet Kural ve Murat Cemcir Almanca şarkı ile Beyaz Show'u salladı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir Almanca şarkı ile Beyaz Show'u salladı

Paylaş
Ahmet Kural ve Murat Cemcir Almanca şarkı ile Beyaz Show'u salladı

Beyaz Show'un 13 Ocak'taki yeni bölümünün konukları arasında yer alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir programda söyledikleri Almanca şarkı ile büyük beğeni topladı

Beyaz Show'a 6 Ocak'ta vizyona giren Çalgı Çengi İkimiz filmini konuşmak üzere konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, filmde canlandırdıkları düğün şarkıcısı rolünü stüdyoya da taşıdı. Çetin Çetinkaya'ya ait Zu Spat (Sie Leigt Mein In Armen) şarkısını seslendiren ikiliye stüdyodaki konuklar da eşlik etti.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in dün yayınlanan Beyaz Show'da söyledikleri Almanca şarkının fragmanı Youtube trend videolar arasında yerini alırken, 1 haftada 3 milyon görüntülenme rakamına ulaştı.

2000'li yılların başında Çetin Çetinkaya isimli şarkıcının seslendirdiği Almanca arabesk parça dönemin popüler şarkıları içerisinde uzun süre üst sıralarda yer almıştı. Muhabebet takma ismini kullanan gurbetçi bir vatandaşın söylediği Sie Liegt Mein In Armen şarkısı kısa haliyle Zu Spat olarak da biliniyor. O dönemin ardından Almanca arabesk şarkılar söylemeye devam eden Çetin Çetinkaya kliplerinin ardından Almanya ve Türkiye'deki televizyon programlarına çıkmıştı.

İşte Ahmet Kural ve Murat Cimcir'in Beyaz Show'da söyleyip büyük beğeni topladığı Almanca şarkı;



ÇALGI ÇENGİ 2 FİLMİNİN KONUSU

6 yıl önce bulaştıkları mafya tarafından düğün şarkıcılığı yaptırılan Salih ve Gürkan’ın tehlike ve eğlence dolu macerası bu filmde de devam ediyor. Amatör müzisyen kuzenler, talihsizlikleri yüzünden ünlü olmak için çıktıkları yolda mafya dünyasına girmeyi başarmışlardır. Orada mafyanın moral ekibi olarak karanlık insanların düğünlerinde şarkıcılık yapmaya mecbur bırakılırlar. Sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirebilmeleri için tek bir şart koyulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları. Görevi mecbur kabul ederler. Nikah memuru ise zamanında bir düğünde Tarkan'ı şarkı söylerken keşfeden kişi çıkar ve iki kuzeni yıldız yapmak ister. İkilinin başına beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

Çalgı Çengi'nin devam filmi olan Çalgı Çengi 2'nin senaristliğini ve yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Selçuk Aydemir'in üstlendi. Oyuncu kadrosunda ise yine Murat Cemcir, Ahmet Kural, Rasim Öztekin, Ayhan Taş ve Şinasi Yurtsever gibi isimler yer alıyor.

6 Ocak'ta vizyona giren 'Çalgı Çengi 2' filminin fragmanı;

Haberin Devamı