Magazin Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir?

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir?

Paylaş
Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir?

Sıla'nın dün İstanbul Adalet Sarayı'na giderek şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu Ahmet Kural'a tepkiler devam ederken ünlü oyuncunun eski sevgilisi Naz Çekem'den flaş açıklamalar geldi. Naz Çekem, "Ahmet gülerek kafeye geldi ve gülerek parmağımı kırdı" dedi. Bu açıklama sonrası Naz Çekem hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı

Dün magazin dünyasına bomba gibi bir haber düştü. Sıla dün İstanbul Adalet Sarayı'na giderek şiddet gördüğü gerekçesiyle Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Sıla'nın fiziksel şiddet gördüğü fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken Ahmet Kural'a tüm kesimden tepki yağdı. Olayın yankıları bugün de devam ederken Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem ünlü oyuncu hakkında açıklamar yaptı.

Haberin Devamı

Ahmet Kural'ın alkol alınca değiştiğini ifade eden Naz Çekem "Bir davette karşılaştık. Şiddet önce hakaretlerle başladı. Ben sakinleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Gülerek benim parmağımı sıktı ve parmağım kırıldı" dedi.

NAZ ÇEKEM KİMDİR?

Sosyete dünyasından biri isim olan ve PR sektörü içerisinde yer alan Naz Çekem, ilk olarak ismini Ahmet Kural ile yaşadığı beraberlikle duyurmuştu. 2014’te kısa bir beraberlikleri olan ikilinin aşklarından çok yaşadıkları tartışma konuşulmuştu.

İddialara göre; Ahmet Kural, sevgilisi Naz Çekem’in parmağını sert bir şekilde sıkarak kırmıştı. Ahmet Kural şiddet iddialarını kabul etmese de Naz Çekem parmağının fotoğrafını çekip yayınlamıştı. Naz Çekem, her ne kadar Ahmet Kural ile yaşadığı çalkantılı beraberlikle tanınsa da aslında ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın baldızıdır.

Haberin Devamı