Magazin Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına Murat Cemcir ne tepki verdi?

Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına Murat Cemcir ne tepki verdi?

Paylaş
Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına Murat Cemcir ne tepki verdi?

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddiasıyla bugün savcılığa ifade verdi. Sıla'nın şiddete uğraması büyük bir tepkiye yol açtı. Ahmet Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir ise bakın ne yaptı

Sıla Gençoğlu, sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini söylemiş ve Kural'dan şikayetçi olmuştu.Ahmet Kural Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddiasıyla bugün savcılığa ifade verdi. Sıla 45 dakika boyunca şiddete maruz kaldığını söylemişti. Birçok ünlü isim de Sıla'ya destek çıktı.

Haberin Devamı

Olayın duyulmasında sonra sosyal medyada Sıla'ya destek mesajları yağarken Ahmet Kural'la yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen arkadaşı Murat Cemcir'in konuyla ilgili ne söyleyeceği merak ediliyordu.

Yaşananlar karşısında uzun süre sessizliğini koruyan Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın yaptığı açıklamayı kendi hesabından paylaşarak adeta tarafını belli etti.

Ahmet Kural Sıla Gençoğlu çiftinin barışması sonrası Murat Cemcir ikilinin barışmasıyla ilgili ''Maşallah, Allah onları nazarlardan korusun'' mesajıyla çifte destek vermişti.

AHMET KURAL O AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ:

"Dün konuyla ilgili kısa bir açıklama yapmış, tüm yaşananları yargıya vereceğim ifadede anlatacağımı söylemiştim. Öyle de yapacağım. Çok sevmiş, sevdiğini gördüğünde gözleri parlamış bir insan olarak, kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duyamayacaksınız.Benimle ilgili amacını aşan ifadeler, gerçek olmayan şeyler söylenmiş olsa da benden kötü sözler işitemeyeceksiniz. Ben çok üzgünüm. Bunu yaşadığım için, kadına şiddetle anıldığım için, böyle bir konunun parçası olmaya imkan verdiğim için…

Haberin Devamı

Dün akşamki açıklamamda da belirttiğim gibi, tartışmanın sebebi olan ve ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan yüksek sesli karşılıklı bu kırıcı tartışma esnasında yaşanan itişme sırasına bugüne konu olan olumsuz gelişmeler yaşandı.

Bunun dışında 45 dakika diye belirtilen süre, yerde sürükleme, küfür ve hakaret, kül tablası fırlatma, tehdit, şantaj, alıkoyma gibi benim hakkımda iddia edilenler doğru değil. Ancak ne olursa olsun, bu tip bir tartışmanın içinde bile olmamalıydım. Konu canımı ne kadar acıtsa da, soğukkanlılıkla evim dahi olsa o ortamı terk etmeliydim. İddia edilen olay sırasında sevdiğim kadınla yaşadığım itişme ve sonuçları da elbette bana yakışmadı.''