Spor Ahmet Nur Çebi'den Talisca açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Talisca açıklaması

Paylaş
Ahmet Nur Çebi'den Talisca açıklaması

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın Beşiktaş'ta kalmasını istediklerini söyledi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği'nin (BEGİKAD) Ankara Hilton Hotel'de düzenlendiği etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


'TALISCA'NIN BİZİMLE BERABER YOLA DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ'


Kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Brezilya Milli Takımı'na davet edilen Talisca'nın geleceğiyle ilgili soruya Çebi, "Başkan (Fikret Orman) Bey de açıklıyor. Talisca'nın bizimle beraber yola devam etmesini istiyoruz. Bu bir istek, kararlılık ama sonuçlar nasıl gelişecek onu zaman gösterecek." yanıtını verdi.

Çebi, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla ilgili soru üzerine şöyle devam etti:

'O konuda herkesin değişik görüşleri var. Ben o sistemi sahiplenmek istiyorum. Her maçtan sonra hakem hatalarının ve hakemlerin konuşulduğu düzeni gerçekten benimsemiyorum. Sonuç itibarıyla orada bir sistem var.

Teknoloji dünyada bu hale gelmiş, insan uzaya gidiyor. O sisteme bakarak, 'Evet kardeşim bu penaltı, bu ofsayt.' deme imkanı varken, bundan niye uzaklaşılmak isteniyor bilmiyorum.

Denesinler, en azından şöyle olması lazım; 'Hakem her türlü kararda değil, ilk başta penaltı ve ofsaytla ilgili kararlarda sisteme dönüp bakacak.' dersiniz. Bu bir geçiş sürecidir. Bir seneyi böyle geçirirsiniz. Bu sistem basket maçlarında uygulanıyor. Bence bunda bir sakınca yok.'

AA

Haberin Devamı