Magazin Ahmet Rıfat Şungar Farah Zeynep Abdullah sevgili mi? (Ahmet Rıfat Şungar kimdir)

Ahmet Rıfat Şungar Farah Zeynep Abdullah sevgili mi? (Ahmet Rıfat Şungar kimdir)

Paylaş
Ahmet Rıfat Şungar Farah Zeynep Abdullah sevgili mi? (Ahmet Rıfat Şungar kimdir)

Ahmet Rıfat Şungar kimdir? bugün en çok merak edilen ve konuşulan isimlerinden biri oldu. Genç yaşında başarılı bir kariyere ulaşan Ahmet Rıfat Şungar nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları büyük ilgi odağı oldu. Bunun sebebi ise Farah Zeynep Abdullah ile adının aşk dedikodularına karıştığı Ahmet Rıfat Şungar ile Farah Zeynep Abdullah sevgili mi sorularını da beraberinde getirdi. Bir lokantada yakalanan çift öpüşmelere doyamadı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen haberin detayları...

Ahmet Rıfat Şungar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorusu bugün gündeme bomba gibi düştü. Duymayan Kalmasın adlı programda ortaya çıkan haber magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar Farah Zeynep Abdullah ile sevgili mi değil mi? sıkça sorulmaya ve araştırılan konulardan biri oldu. Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşadığı haberi sosyal medyaya düşünce Ahmet Rıfat Şungar'ı merak edenler internete adeta akın etti. İşte Ahmet Rıfat Şungar merak edilen her şey...

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İLE AHMET RIFAT ŞUNGAR SEVGİLİ Mİ

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile yakalandı. Farah'ın görüntülenmesini istemeyen korumalar kameralara saldırdı. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Rıfat Şungar ile yakalandı. İkilinin aşk yaşadığı iddia edildi.

Farah'ın Ahmet Rıfat Şunar ile görüntülenmesini istemeyen korumalar önce kameralara saldırdı, daha sonra da muhabirleri tartakladı. İkili, aşk sorularına ise yanıt vermedi.



AHMET RIFAT ŞUNGAR İLE FARAH ABDULLAH ZEYNEP BÖYLE YAKALANDI

Çift önceki akşam Anadolukavağı’ndaki bir lokantada baş başa yemek yedi. Posta muhabiri tarafından görüntülenen çiftten Ahmet Rıfat Şungar sevgilisini öpmeye doyamadı.

Fotoğraflarının çekildiğini fark etmeyen ikili çıkışta habercileri görünce şaşırdı.



AHMET RIFAT ŞUNGAR KİMDİR?

Ahmet Rıfat Şungar, 1983 9 Şubat tarihinde doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

İstanbul'un Kartal ilçesinde doğdu. Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Filmografisi

Deniz Seviyesi (2014) - Burak
Ah Neriman (2014-..) - Mert
Merhamet (2013-...) - Atıf Birsel
Kumun Tadı (2012) - Mehmet
Sirket.c. (kısa film, 2012) - K.
Soğuk (2012) - Enver
Bir Ömür Yetmez (2011-2012) - Ömer Batur
Karadağlar (2010-2011) - Cemal
Beni Unutma İstanbul (2010) - Mirko
Es - Es (2009) - Uras
Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama (kısa film, 2009) - Orhan
Beş Şehir (2009) - Şevket
Üç Maymun (2008) - İsmail
Asi (2008) - Yetkin
Hatırla Sevgili (2007) - Ali
Kaybolan Yıllar (2006) - Mehmet Ak
Janjan (2006) - Yusuf

Haberin Devamı