Lüleburgaz Ahmetbey’de yağmur, şükür duası ve iftar yemeği

Ahmetbey’de yağmur, şükür duası ve iftar yemeği

Paylaş
Ahmetbey’de yağmur, şükür duası ve iftar yemeği

Ahmetbey’de yağmur, şükür duası ve iftar yemeği

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Krklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lülburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde, Belediye Başkanlığı tarafından yağmur ve şükür duası yapılarak, iftar yemeği verildi.

Belediye binası yanındaki camide düzenlenen yağmur-şükür duasına kalabalık bir katılım oldu. İkindi namazının ardındancamide yağmur ve şükür duası gerçekleştirildi. Akşam namazından sonra ise belediye binası önündeki meydanda katılımcılara iftar yemeği verildi.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, “Beldemizde havaların kurak gitmesi dolayısıyla yağmur-şükür duası gerçekleştirdik. Daha sonra tüm katılımcılara iftar yemeğimizi sunduk. Katkı sunan hemşerilerim başta olmak üzere; Gündoğu, Dere, Karşıyaka Mahallesi muhtarlarımıza, cami dernek başkanlarımıza, hocalarımıza, belediye meclis üyelerimize, kurumlarımız ve kooperatiflerimiz, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığımıza ile günlerdir yoğun emek harcayan belediye çalışanlarımıza ve Umut Yemek firması çalışanları ile tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.Rabbim ilgi gösteren herkesten razı olsun” dedi.

Haberin Devamı