Magazin Ahu Tuğba Adnan Oktar'la olan fotoğrafının hikayesini anlattı

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la olan fotoğrafının hikayesini anlattı

Paylaş
Ahu Tuğba Adnan Oktar'la olan fotoğrafının hikayesini anlattı

Dün tutuklanarak cezaevine sevk edilen Adnan Oktar ve oyuncu Ahu Tuğba yıllar önce çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada gündeme geldi. Ahu Tuğba, fotoğrafın nasıl ve nerede çekildiğini anlattı.

Tutuklu Adnan Oktar’ın, sinema oyuncusu Ahu Tuğba ile aynı karede olduğu fotoğraf şaşırttı. Ahu Tuğba, Adnan Oktar’la yıllar önce çekildiği fotoğrafı ve fotoğrafın nerede çekildiğini Onur Akay'a anlattı.

Haberin Devamı

-O günü hatırlıyor musunuz?

Ben o gün Eyüp Sultan'daydım. Erol Simavi beni Hürriyet Gazetesi’ne çağırdı. “Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var” dediler. Sana, "Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel" deseler gitmez misin?

-Tabii giderim. Sonra ne oldu?

Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, "Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir" dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, “Hoca yanda” dedi. Bende, "Ne hocası?" dedim. “Başörtünü tak, yan odaya geç” dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum.

Haberin Devamı

'ANNEN KEDİCİK MEDİCİK OLAMAZ'

-Bu fotoğraf için “Adnan Oktar'ın 32 yıl önceki kediciği” yorumunu yapanlar olmuş...

Ben ki>Adnan Oktar tek seferde 400 bin liralık alışveriş yaptırıyormuş