Türkiye (Son Dakika) Ailesi günlerdir Benay Altındere'yi arıyor!

Ailesi günlerdir Benay Altındere'yi arıyor!

Paylaş
Ailesi günlerdir Benay Altındere'yi arıyor!

Bursa'da bir alışveriş merkezinde reyon görevlisi olan 18 yaşındaki Benay Altındere’den ailesi 5 gündür haber alamıyor. Son olarak kalmak için evine gittiği iş arkadaşının evinden babası Kenan Altındere’ye mesaj gönderen genç kız, polis tarafından aranıyor

Osmangazi ilçesinde oturan ve meslek lisesinin 'yiyecek içecek' bölümünden mezun olan Benay Altındere, staj yaptığı bir alışveriş merkezinde 5 ay önce reyon görevlisi olarak işe başladı.

BABASINA 'SABAH UYANDIR' DİYE MESAJ ATTI



Evde hiçbir problemi bulunmayan Benay Altındere geçen çarşamba akşamı, ’İş yerinde çalışan bir ablam var çocuğunu sevmek istiyorum bu akşam. Onlarda kalabilir miyim’ diyerek babası Kenan Altındere’den izin aldı. Benay Altındere, gece saatlerde babasına cep telefonundan ’Baba biz çay içiyoruz. Sabah beni erken uyandır işe gideceğim’ diye mesaj gönderdi.

İŞE GİTMEMİŞ!



Kenan Altındere, sabah aradığı cep telefonunu meşgule alan kızından, 'Baba ben Benay, ben arama yapamıyorum, işe gidiyorum’ yazılı mesaj aldı. Gün içersinde telefon ile ulaşamadığı kızından endişe duyan Kenan Altındere, eşi Gülbahar Altındere ile çalıştığı alışveriş merkezine gitti. İşte olması gereken kızlarının mesaiye gelmediğini öğrenen Altındere çifti, döndüklerinde eve gelen kızlarının kıyafetlerini değiştirerek sonra ayrıldığını anladı.



Kızlarından bir daha haber alamayan Kenan Altındere kendi imkanlarıyla yaptığı araştırmada, Benay Altındere’nin, çevredeki bir markete giderek kontörlü telefon sorduğunu, bu telefondan Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan iki arkadaşını arayarak kaldıkları öğrenci yurdunda yer olup olmadığını sorduğunu fakat yanlarına gitmediğini öğrendi.

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ DE DUYURDU



Kızının hayatından endişe eden Kenan Altındere, polise başvurdu. Polis arama başlatırken, genç kızın bulunması için CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da sosyal medya hesaplarından duyuruda bulundu.

Haberin Devamı