Dünya Ailesi ibret olsun diye bu fotoğrafı paylaştı!

Ailesi ibret olsun diye bu fotoğrafı paylaştı!

Paylaş
Ailesi ibret olsun diye bu fotoğrafı paylaştı!

İngiltere'de 15 yaşında bir genç kızın başına gelen çok talihsiz bir olay ailesinin paylaştığı fotoğraf nedeniyle gündem oldu.

15 yaşındaki Shakira Pellow bir anda kriz geçirdi ve komaya girdi. Ailesi bunun neden olduğunu bilmiyordu ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede acı gerçeği öğrenen aile, kızlarını kaybetti. Ailenin, ibret olarak paylaştığı fotoğraf ise çok konuşuldu...

Haberin Devamı

KOMAYA GİRDİ

15 yaşındaki İngiliz kızın içeriği bilinmeyen uyuşturucu hapı kullandıktan sonra komaya girdiği anlaşıldı. Hapı kullanan Shakira'nın, birden fazla organ yetmezliği yaşadığı ve kalp krizi geçirdiği açıklandı. Hayat mücadelesini kazanamayan genç kızın ailesi, gençlere ibret olması için Shakira'nın son anlarını internetten paylaştı. Aile, gençlerin uyuşturucu kullanımının sonuçlarını görüp, bunun korkunç sonuçları ile yüzleşmeleri adına kızlarının fotoğrafını yayınladığını söyledi ve bir sonraki kareyi ibret olsun diye yayınladı.

UYANDIĞINDA FOTOĞRAFI GÖSTERMEK İSTEMİŞTİ

Shakira'nın babası, fotoğrafı çekerken uyandığında onu kızına göstermek amacıyla çektiğini söyledi. Eşiyle bu konuyu tartıştıklarını ve sonunda bu kararı aldıklarını söyleyen acılı baba, gençleri bu beladan uzak tutmak için sonunda doğru olduğuna inandıkları kararı verdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Genç kız ile aynı grupta yer alan ve birlikte uyuşturucu kullanan diğer çocuklar da hastaneye kaldırıldı ancak hayati tehlikeleri bulunmayan çocuklar kısa süre içerisinde iyileşerek taburcu edildi.