Türkiye (Son Dakika) Ailesi sarhoş sanmıştı... Gizemli olayı bu mermi aydınlatacak

Ailesi sarhoş sanmıştı... Gizemli olayı bu mermi aydınlatacak

Paylaş
Ailesi sarhoş sanmıştı... Gizemli olayı bu mermi aydınlatacak

Adana'da, aşırı alkol alıp kendinden geçtiği sanılarak hastaneye götürülen genci doktorlar da inceledikten sonra evine göndermişti. Bunun ardından iki gün daha yarı baygın gezen kişinin, başka bir hastanede yapılan kontrollerinde kafasına mermi isabet ettiği belirlenmişti. Doktorlar operasyonla mermiyi çıkardı.

Adana'da evinin odasında yarı baygın olarak bulunan Oğuzhan Çimen (22) yakınları tarafından aşırı derecede alkol aldığı düşünülerek tedavi için özel bir tıp merkezine götürüldü. Burada tetkikleri yapılan Oğuzhan Çimen, alkol nedeniyle baygınlık geçirdiği belirtilerek evine gönderildi. Oğuzhan Çimen'in yarı baygın halinin iki gün boyunca geçmemesinden şüphelenen ailesi, bu defa oğullarını Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi'ne götürdü. Burada doktorlar tarafından sağlık kontrolü yapılan Oğuzhan Çimen'in kafasına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi.

Haberin Devamı

Kafasındaki merminin iki gün önce girdiği değerlendirilen ve sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan Oğuzhan Çimen, hastanede tedavi altına alındı.

MERMİ ÇIKARILDI

Oğuzhan Çimen'in çekilen kafa filminde mermi açıkça görüldü ve ameliyat edildi. Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eralp Çetinalp tarafından yapılan yarım saatlik operasyonla Çimen'in başındaki mermi çekirdeği çıkarıldı. Çimen'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis mermiyi inceleyerek bu esrarengiz olayı çözmeye çalışacak.