Magazin Ajda Pekkan'dan Viyana'da aşk kuşatması

Ajda Pekkan'dan Viyana'da aşk kuşatması

Paylaş
Ajda Pekkan'dan Viyana'da aşk kuşatması

Önceki gün konser için Avusturya’ya giden Ajda Pekkan’a sevgilisi Bülent Çavuşoğlu da eşlik etti. Viyana’da romantik anlar yaşayan 72 yaşındaki Ajda Pekkan ile 50 yaşındaki sevgilisi, konaklamak için de geceliği 38 bin lira olan ultra lüks bir oteli tercih etti

Ajda Pekkan, önceki gün konser için Avusturya'ya gitti. Kendisine sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nun da eşlik ettiği Ajda Pekkan konaklamak için de Hollywood yıldızlarının izinden gitti.

Haberin Devamı

Viyana'daki lüks ve tarihi Park Hyatt Otel'de kalan sanatçı, otelin geceliği 5 bin 500 euro'luk yani 38 bin liralık ultra lüks süitini tercih etti.

Ajda Pekkan'ın konakladığı otelde daha önce Jennifer Lopez, Rihanna ve Beyonce ile eşi Jay-Z gibi birçok Hollywood yıldızı kalmıştı.

BİLETLERİ DE TÜKENDİ

İçerisinde her türlü konforun olduğu 100 metrekarelik süitte konaklayan Ajda Pekkan, bu akşam ise Viyana'da konser verecek. Sanatçı, 30 ile 80 euro arasında değişen konser biletlerinin günler öncesinden tükenmesiyle de büyük mutluluk yaşadı.

Dün de Viyana sokaklarını gezerek moral depolayan Ajda Pekkan, hayranlarının Bülent Çavuşoğlu ile birlikte fotoğraf çektirme isteklerini ise kibar bir dille reddetti.

Bu arada geçen ay da Bülent Çavuşoğlu ile Kıbrıs'a giden Ajda Pekkan, konaklamak için de yine otelin kral dairesini tercih etmişti. (Takvim)

Haberin Devamı