Merkez AK Parti Adana Milletvekili Dağlı, Kozan'da

AK Parti Adana Milletvekili Dağlı, Kozan'da

Paylaş
AK Parti Adana Milletvekili Dağlı, Kozan'da

AK Parti Adana Milletvekili Dağlı, Kozan'da

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Kozan ilçesinde bir araya geldiği vatandaşların taleplerini dinledi.
AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Saimbeyli Caddesi'ndeki iş yerlerini gezen Dağlı, sokakta top oynayan gençlere de eşlik etti. Daha sonra Düzağaç sakinleriyle bir araya gelen Dağlı, çocukların havuz talebine olumlu yanıt verirken elektrik ve yol sorununun çözümlenmesi için görüşmeler yaptı.
Esnaf ve kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinliğe katılan Dağlı gençlerle voleybol maçı yaptı. Piknik yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Dağlı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dağlı, "Önümüzde yargı paketi var. Milletimizin lehine olan tüm yasalar için milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte meclis çalışmalarını yürüteceğiz. Sahada vatandaşlarımız ile birlikte verimli bir çalışma oldu. Elimizden geldikçe sorunları çözmeye yönelik talepleri vatandaşlarımızı dinledik. Önerileri de oldu. İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüz'de gençlerimizle, şampiyon sporcularımızla bir araya geldik. İnşallah minik sporcularımızın daha başarılı olması için istişarelerde bulunduk" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı