Gündem AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe kimdir?

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe kimdir?

Paylaş
AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe kimdir?

AK Parti Artvin Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Kocatepe olarak açıklandı. Bahçeli’nin İstanbul, İzmir ve Ankara adayları ile ilgili yaptığı ittifak açıklaması sonrasında yerel seçimlerdeki belediye başkanı adayları merak konusu olmuştu. Peki, AK Parti Artvin Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Kocatepe kimdir?

AK Parti Belediye Başkanı adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaların ardından ortaya çıktı. Hafta boyu kulislerde dolaşan isimler netleşti. AK Parti’nin Artvin adayı ise Mehmet Kocatepe oldu. Peki, Mehmet Kocatepe kimdir?

Haberin Devamı

MEHMET KOCATEPE KİMDİR?

Mehmet Kocatepe, 1 Ocak 1966 yılında Artvin Yusufeli, Altıparmak (Barhal) köyünde doğdu. İlkokulu köyünde ortaöğrenimi Bursa Süleyman Çelebi Lisesi'nde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Halk Eğitimi üzerine master yaparak “Bilim Uzmanı” unvanını aldı.

Esnaf bir ailenin çocuğu olarak gıda ve tekstil üzerine 10 yıl ticaretle uğraştı. 1992’de öğretmenliğe başladı. 1996-2003 yılları arasında TBMM’de çalıştı.

2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Haberin Devamı