Gündem AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Türkiye'nin en kritik illerinden biri olan Balıkesir'de AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz oldu. Balıkasir'de Milli Eğitim Bakanlığı da yapan Yücel Yılmaz'ın bu vesileyle hakkındaki bilgiler araştırma konusu oldu.

Yerel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlar partilerin belediye başkan adaylarını merak ederken AK Parti bugün 21 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti Balikesir Belediye Başkan adayı ise eğitimci biri olan Yücel Yılmaz oldu. Yücel'in isminin açıklanmasıyla birlikte hakkındaki bilinmeyenler özellikle Ak Partililer tarafından araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

Yücel Yılmaz, 1975'te Almanya'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir'de tamamlayan Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Balıkesir'de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bazı okullarda İngilizce öğretmenliği yapan Yılmaz, 8 şehirde yabancı dil eğitimi veren şirketini kurdu. Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini belediye başkan adaylığı dolayısıyla bırakan Yılmaz, evli ve iki çocuk babası.