Gündem AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Paylaş
AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Bartın Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Aldatmaz olduğunu açıkladı. Peki Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Bartın Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Aldatmaz olduğunu açıkladı. Peki Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Haberin Devamı

YUSUF ZİYA ALDATMAZ KİMDİR?

AK Parti'nin Bartın Belediye Başkan adayı olması beklenen Yusuf Ziya Aldatmaz, kim olduğuna ilişkin bilgileri kişisel internet safyasında şöyle paylaştı:

“Saygıdeğer büyüklerim, sevgili yol arkadaşlarım sizleri tüm içtenliğimle selamlıyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum.

1965 Bartın doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimi Bartın Merkez de tamamladım. Lisans eğitimim ve kısa dönem askerliğim sonrası 4 nesilden beri devam etmekte olan aile mesleğimiz olan gıda maddeleri toptancılığını babamdan devraldım ve geliştirdim. 1993 yılında Füsun hanımefendiyle evlendim ve iki kız çocuğu babasıyım. 2000-2002 yılları arasında Anavatan Partisi'nde Merkez İlçe Başkanlığı yaptım. 2011 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi oldum. Bartın Kemerspor Kulubü Başkanlığı, Bartın Spor Kulubüyöneticiliği, Bartın Üniversite derneği yöneticiliği, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası disiplin kurulu başkanlığı, Bartın Toptancılar Sitesi yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım. MÜSİAD yönetim kurulu üyesiyim. Gaziler ve Şehitler Derneği’nin fahri üyesiyim. İl genel meclisi üyeliği görevinde bulundum.

Haberin Devamı

05 Kasım 2017 tarihinde yapılan 6. olağan merkez ilçe kongresinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı seçildim ve görevime devam etmekteyim. Üzerimde çok büyük emeği olan, her zaman yanımda varlığınızı hissettiğim öncelikle aileme ve siz değerli yol, dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım."