Gündem AK Parti'den Maltepe'deki mitingle ilgili ilk yorum

AK Parti'den Maltepe'deki mitingle ilgili ilk yorum

Paylaş
AK Parti'den Maltepe'deki mitingle ilgili ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, parti genel merkezinde basın toplantısında konuştu

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun mitingdeki sözlerini eleştirerek "Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır" dedi

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları;


"KILIÇDAROĞLU TEHLİKELİ BİR OYUN OYNUYOR"


Kılıçdaroğlu'nun parlamentoya ve siyasete saygılı olmaya davet ediyorum. Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynamaktadır.

"KILIÇDAROĞLU VE ARKADAŞLARININ BİLMESİ GEREKİR Kİ..."


Seçilmiş meşru hükümeti, gayri meşru edemez, bu millet de buna izin vermez. Sayın Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış ve tanklara göğsünü siper etmiş bir millettir. Meşru siyaset içerisinde, milli iradenin tecelligahının TBMM olduğunu bilerek siyaset yapmalıdır. Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının CHP'sinin bilmesi gerekir ki, sandıktan 25 milyon oyla çıkmış iradeyi yok saymak faşizmdir. Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır.


15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ


15 Temmuz etkinlikleri yarın itibariyle başlıyor. Cumhurbaşkanlığımız ve onun dışında tüm toplumsal kesimlerin kendi etkinlikleri var. Biz de kendi etkinliklerimizi yapıyoruz. Biz de AK Parti olarak kendi etkinliklerimizi, anma törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın himayesinde gerçekleşen etkinliklerimize katılacağız. Yarın sabah 81 ilde valilikler, milletvekilleri kabir ziyaretlerine bulunacak. Ondan sonra da devam edecek. Cumhurbaşkanlığımız sanıyorum, ana çerçeveyi kamuoyu ile paylaştı.