Gündem AK Parti'den Menderes Türel açıklaması

AK Parti'den Menderes Türel açıklaması

Paylaş
AK Parti'den Menderes Türel açıklaması

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in istifasının istendiği yönündeki iddialarla ilgili olarak "Menderes Türel başkanımızla ilgili herhangi bir istifa sözkonusu değildir" dedi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in istifasının istendiği yönündeki iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Antalya'da birçok seçimi başarıyla atlatan kadroların bu söylenti ve dedikodularla yıpratılmaya çalışıldığını belirten Sümer, "Antalya'da yaşanan istikrar ve hizmet yağmurunun önünü kesmek isteyen birtakım odaklar, ne yazık ki aslı astarı olmayan söylentileri üretmeye ve konuşmaya devam ediyor. Bu söylentilere kulak tıkamayarak itibar eden her kim olursa olsun, Antalyamıza ihanet içerisindedir. Partimizin başında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan varken böylesine haddini aşan iddiaları kimsenin konuşmasına müsaade etmeyiz, etmeyeceğiz" dedi.

'HABERLER ASILSIZ BİR DEDİKODUDAN İBARETTİR'


AK Parti'nin millet tarafından iskeleti oluşturulan, ayakları yere basan bir parti olduğunu vurgulayan Rıza Sümer, "Bu nedenle partimiz boş lakırdı yapan kişilerin söylentileriyle hareket etmemiştir, etmeyecektir. Menderes Türel başkanımızla ilgili herhangi bir istifa söz konusu değildir. İstifası isteneceği yönünde ulusal ve yerel basında çıkan haberler asılsız bir dedikodudan ibarettir.

Menderes Türel Başkanımız, teşkilatın her kademesinde görev alan genel başkan yardımcılığı yapmış bir isim olarak bugün Antalyamıza en iyi şekilde hizmet sunmaktadır. Büyükşehir Yasası ile ilgili düzenlemeler için Ankara'ya çağrılan başkanımız bu alanda da ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. Başkanımızla ilgili bu türlü söylentileri üretenleri ve bu dedikodularla pirim verenleri AK Parti Antalya İl Başkanı olarak kınıyor, her kim bu türlü söylentilerle haddini aşarsa, teşkilat olarak karşısında duracağımızı belirtiyorum" ifadelerine yer verdi.

DHA


AK Parti, kasım ayında 7 belediye başkanının istifasını istiyor iddiası