Kınık AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Kınık Gençlik Merkezi ilkbaharda açılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Kınık Gençlik Merkezi ilkbaharda açılacak

Paylaş
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Kınık Gençlik Merkezi ilkbaharda açılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Kınık Gençlik Merkezi ilkbaharda açılacak

İZMİR, (DHA)-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ziyaret ettiği Kınık Gençlik Merkezi’nin ilkbaharda açılacağını söyledi.
Dağ, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği Kınık’ta, Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan ve beraberindekilerle yapımı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.
Merkezi gezen Dağ, inşa edilen tesisten etkilendiğini ve her anlamda verimli bir merkezin Kınık’ta hizmete açılacağından memnuniyet duyduğunu belirtti.
Gençlik merkezinin gelecek yılın ilk çeyreğinde açılışının planlandığını belirten Dağ, merkezde halı saha, basketbol sahası, tenis kortu, kodlama atölyesi, drama odası, müzik odası, el sanatları atölyesi, akıl ve zeka oyunları atölyesi, kişisel gelişim dersliği, kitap kafe ve has oda bulunduğuna dikkati çekti.
Gençlere daha iyi bir gelecek sunmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yaklaşık iki yıldır devam eden çalışma neticesinde görünen o ki tam donanımlı, genç arkadaşlarımızın ihtiyaçları gözetilerek projelendirilmiş güzel bir merkez geliyor. Bazı küçük eksikliklerin de tamamlanmasıyla, Kınık Gençlik Merkezi ilkbaharda açılacak. Gençlerimizin huzur ve güven içerisinde sosyalleşebilecekleri, sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri ve kendilerini inşa edebilecekleri böyle bir merkezi Kınıklı hemşehrilerimizin hizmetine sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Dağ, daha sonra beraberindekilerle bir süre voleybol karşılaşması yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı