Merkez Ak Parti Genel Merkez’inden Kocaispir’e destek ziyareti

Ak Parti Genel Merkez’inden Kocaispir’e destek ziyareti

Paylaş
Ak Parti Genel Merkez’inden Kocaispir’e destek ziyareti

Ak Parti Genel Merkez’inden Kocaispir’e destek ziyareti

ADANA, (DHA)- AK Partİ Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyeret ederek, "Genel merkez olarak belediye başkanımıza desteğimiz devem edecek" dedi.
Yüreğir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette AK Partİ Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’a AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan eşlik etti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve meclis üyeleriyle istişare toplantısı yapan Kaçar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Toplantıda konuşan Kaçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sorumluluk alanlarındaki belediyeleri ziyaret ettiklerini belireterek, “Bu kapsamda Yüreğir'deyiz. Belediye başkanımızın nezdinde tüm belediye meclis üyelerini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Çalışkanlığı, vizyonu ve mütevazılıği ile ortaya koyduğu projelerinden dolayı belediye başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir'e bir kez daha teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri öncesi vatandaşlarımıza neyi söz verdiysek bunların tamamlanıp hayata geçirilmesi üzerine çalışan bir belediye başkanıyla karşılaştık '' dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar'ı belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek ''Tevazu ve samimiyetle görevimizi sürdürüyoruz. Her ne kadar bir siyasi partiden seçilmiş olsam da hiç ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götürüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı