Merkez AK Parti İl Başkanı Güler: İşlerin iyi gitmesinden rahatsız olanlar var

AK Parti İl Başkanı Güler: İşlerin iyi gitmesinden rahatsız olanlar var

Paylaş
AK Parti İl Başkanı Güler: İşlerin iyi gitmesinden rahatsız olanlar var

AK Parti İl Başkanı Güler: İşlerin iyi gitmesinden rahatsız olanlar var

ADANA, (DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sürecin Türkiye açısından olumlu ilerlediğini belirterek, "Bundan rahatsız olanlar var. Rahatsızlıklarını da çok rahat bir şekilde dile getiriyorlar” dedi.
AK Parti Adana İl Kadın Kolları, 4 merkez ilçe kadın kolları üyelerine yönelik kahvaltı düzenledi. Hayme Ana Kına Konağı'nda düzenlenen kahvaltıda konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, partisinin dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ve kadın kollarının da çok önemli yeri bulunduğunu belirtti.
Konuşmasında Barış Pınarı Harekatı’na da değinen Başkan Güler, “40 yıldan bu yana bu ülke 10 binlerce şehit verdi. Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin bir diğer ayağını da Barış Pınarı Harekatı oluşturmaktadır. Çok şükür ki, Barış Pınarı Harekatı sürecinde Türkiye hem sahada hem de masada kazanmaya devam ediyor. Ama ne yazık ki bundan rahatsız olanlar var. Rahatsızlıklarını da çok rahat bir şekilde söyleyebiliyor” dedi.

'MEKTUBUN CEVABINI SAHADA VERDİK'
Suriye’deki huzursuzluğun bir an önce bitmesini istediklerini belirten Başkan Güler, “Suriye’deki olaylar ne kadar çabuk biterse, bir an önce huzura kavuşursa, o güvenlik bölgeyi oluşturursak, oradaki yerleşimi sağlarsak buradan milyonlarca insan geri yurtlarına dönecek. Şimdi biz bunların hesabını yapıyoruz. Biz istiyoruz ki, bu işler bir askerimizin parmağı dahi kanamadan bitsin. Gidişat da zaten o yönde. Bir mektuptur tutturdular. Mektubun cevabını aslında orada verdik. Masa başında, sahada verdik. İstediklerimizi de her alanda almaya başladık. Ama bunların derdi mektup filan değil. Tamamen huzursuzluk. Türkiye buradan zarar görsün, biraz can kaybı, mal kaybı olsun ki iktidarda önümüz açılsın hesapları yapıyorlar. Böyle bir dava da bile milli duruş veremiyorlar. Onun için AK kadrolara, AK kadınlarımıza çok iş düşüyor. Yani 2023 yılı Türkiye’mizin, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılındaki, bizim için Türkiye için 100 yılda yapılan en önemli seçim. Bunun için, bundan sonra arkadaşlar sahada daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can da, kadınlara bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı