Ödemiş AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli' den ÖTO'ya ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli' den ÖTO'ya ziyaret

Paylaş
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli' den ÖTO'ya ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli' den ÖTO'ya ziyaret

ÖDEMİŞ Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, AK Parti İzmir İl Başkan'ı Kerem Ali Sürekli’yi, AK Parti Ödemiş İlçe Başkan'ı Muhammed Şen ve beraberindeki heyeti ağırladı. Yapılan görüşmede Ödemiş ve Küçük Menderes Havzası için yapılabilecek projeler hakkında görüşüldü.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan'ı Rıfat Eriş, "Bizler Ödemiş Ticaret Odası olarak, üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, ilgili makamlara iletmeye çalışıyoruz. Bugün yapılan görüşmemizde de sadece üyelerimiz için değil, bölgemizin ticaretine faydalı olabilecek konular üzerine görüşlerimizi ve taleplerimizi ilettim. Özellikle tarım, süs bitkisi, fidancılık ve hayvancılık sektörünün yaşadığı sıkıntıları, ilerleyen zamanlarda oluşabilecek su sorununu ve esnafımızın yaşadığı problemleri ve bu problemler için neler yapılabileceği yönündeki görüşlerimi aktardım. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında karşılaşılan problemleri konuştum ve onlar için de yapılması gereken görüşmeleri anında ilgili makamları arayarak birlikte çözüm bulmaya çalıştık. İnşallah kısa sürede gerekli adımları atacağız ve bölgemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Bugün Sayın İl Başkanımızı ağırlamaktan ve üyelerimizin, bölgemizin sorunlarını bu vesile ile iletmekten dolayı da memnunum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetini dile getirerek Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş'e teşekkürlerini iletti.

İZMİR, DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı