Gündem AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal kimdir?

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal kimdir?

Paylaş
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal kimdir?

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük için Burhanettin Uysal'ı aday gösterdiklerini açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yerel seçimlerde AK Parti'nin Karabük için Burhanettin Uysal'ı belediye başkan adayı gösterdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

BURHANETTİN UYSAL KİMDİR

Burhanettin Uysal, 20 Haziran 1967'de Konya Ereğli'de doğdu. Baba adı Fahrettin, anne adı Şerife'dir. Eğitimci; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve Polis Akademisini bitirdi. Yüksek lisansını ve doktorasını Gazi Üniversitesinde tamamladı ve profesör oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğünde Komiser Yardımcılığı ve Komiserlik, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Karabük Üniversitesinin 2 dönem Rektörlüğü ve YURTKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili, AB Uyum Komisyonu Üyesi, AKPM Üyesi ve Asya Parlamenter Asamblesi Üyesidir. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Uysal, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haberin Devamı